27/4/08

ja estic a la llista!!!

Sóc un més dels seus 10825 amics (en el moment d’escriure això) a la seva pàgina a MySpace, però finalment, després de diversos intents, ho he aconseguit: estic a la llista de Diablo Cody.

I em preguntareu: i això té molta importància? Bé, per a ella, no crec, sóc un més dels pesats que l’han coneguda a partir del seu guió de Juno i que li ha demanat afegir-se a la seva llista d’amics. Segur que rep desenes de sol·licituds d’aquest tipus diàriament, i les accepta de forma automàtica.

Però per a mi sí és important: de moment, ja l’he col·locada la primera a la llista dels amics destacats en el meu MySpace, al costat de Kahlo, Sheena, Suicide Girls, MissTrixiB, Irenella, Vinila von Bismark, Congrio i altres noies perilloses d’aquestes que m’agraden tant. Però no em faig il·lusions: sé que probablement Diablo no m’escriurà mai, ni la coneixeré, però bé...

Posats a imaginar, ara podria fer un estudi d’aquells de coincidències amb la parella: per això, em fixaré amb el que ella destaca com els seus interessos generals, i marcaré en negreta aquells amb els quals coincideixo:

"Escriure, veure pel·lícules, fer pel·lícules, beure, la fornicació, les violacions del codi de vestir, les muntanyes russes, el karaoke, les coses aterridores, les novel·les gràfiques, els viatges espontanis, les aventures urbanes, Los Angeles, la cultura de Sunset Strip/Canyon, les mitges de reixa, els chihuahuas, muntar en la meva bicicleta rosa pel veïnat, els bars de mala reputació, el delineador d’ulls, el porno, les confessions, els concursos de cultura popular, els dispensadors de caramels Pez, Ellen Page, el sushi, les groupies, l’Americana, Jesús, els caramels estranys, la indústria del sexe, les mans dels nois".

A veure: són 18 coincidències d’un total de 31, el que suposa un 58,06%. No està pas malament. Només unes matisacions: a mi també m’agradaria fer pel·lícules, però no ho he fet mai, i suposo que si visités Los Angeles i Sunset Strip, també m’encantarien, amb la qual cosa la llista pujaria a 21 coincidències, un 67,74%. Més observacions: evidentment, les mitges de reixa m’agraden quan les porten les noies. I un altre motiu per l’esperança: Diablo diu que li agraden les mans dels nois, la part del meu cos de la qual estic més orgullós.

Per cert, fa temps vaig comentar que en el seu perfil a MySpace Diablo havia posat "masturbadora" com a professió. Ara ho ha canviat per cocksucker (xucla polles). Anem millorant.

Una última cosa: he estat buscant fotos de Diablo per il·lustrar aquest post, i n’he trobat de tres tipus: les corresponents a cerimònies de premis (on surt vestida de gala, a la seva manera), les més casuals i d’estar per casa, i fins i tot algunes en topless i lleugera de roba. És curiós, però les que més em posen són les d’estar per casa (com la de l'esquerra), perquè és quan la veig com la noia accessible que m’agradaria tenir al meu costat... i tremendament sensual, és clar! I per què serà que amb la seva cara de mala llet inclosa, em segueix recordant l'argentina Myriam?